Full krangel mellom selskaper etter stevning

Oslo Axess-selskapet 24SevenOffice har nå mottatt stevning for fastsettelse av erstatning i motsøksmålet fra Active24 ved Mamut.

Publisert 14. juli 2009 kl. 08.49
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.35
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 120 ord
Dommer i rettssal - Foto: iStockphoto
24SevenOffice har mottatt stevning for fastsettelse av erstatning i motsøksmålet fra Active24 ved Mamut.Erstatningen i stevningen skal settes etter rettens skjønn og er således ikke spesifisert av Active24 ved Mamut.En av de største utfordringene stevningen reiser er om stevningen medfører at det må foretas en regnskapsmessig avsetning og i så fall hvilket beløp som skal avsettes all den tid saksøker har vært ute av stand til å kunne kvantifisere sitt krav noe nærmere.24SevenOffice kan ikke se at Active24 ved Mamut har lidd noe tap som følge av at avtalen ble hevet og vil nå gå igjennom stevningen sammen med sine rådgivere så fort som mulig for å se nærmere på hvordan Active24 ved Mamut argumenterer for sitt tap.