Hele dagen i blått på Wall Street

Indeksene gikk rett i pluss i USA da dørene åpnet på Wall Street. Der ble de resten av dagen.

En glad trader på NYSE - Foto: AP
Børs

Det ble en relativt fin dag for investorene på Wall Street onsdag. Indeksene startet i pluss og avsluttet i pluss.Dow Jones endte opp 0,68 prosent til 8.504,06 poeng, S&P 500 steg 0,44 prosent mens Nasdaq la på seg 0,58 prosent i løpet av dagen.Dow Jones var dog ved et tidspunkt opp 1,62 prosent. 24 av de 30 aksjene som utgjør indeksen steg i løpet av onsdagen, mens 325 av S&P 500-selskapene opplevde oppgang.Dagen startet med at sysselsettingsrapporten fra ADP Employer Services for juni viste en nedgang på 473.000. I følge Reuters og Bloomberg var det på forhånd ventet et fall på 393-395.000 sysselsatte i USA.Likevel steg børsene fra start, etter hvert hjulpet av tall for boligsalg, som steg for fjerde måneden på rad.- Investorene ser at det de regner som viktige indikatorer er på vei oppover. Hvis man tror at nedgangen har stoppet opp og at det nå er muligheter for vekst er det bra for markedene, kommenterte Michael Binger hos Thrivent Asset Management til Bloomberg.Kraft Foods steg 1,27 prosent, mest blant Dow Jones-aksjene, mens Ball Corp. endte opp 2,69 prosent blant aksjene som inngår i S&P 500.Nå venter de fleste på at resultatene fra andre kvartal skal begynne å tikke inn. Selskapet Alcoa Inc. sparker det hele i gang i neste uke.Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.