Her går aksjene til himmels

Selv om Europa og USA sliter med å imponere investorene, finnes det markeder som kan vise til imponerende kursoppganger.

Publisert 13. juli 2009 kl. 11.22
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.34
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 95 ord
Foto: AP
I dagens morgenrapport fra Orion Securities ser analytikeren nærmere på børsutviklingen i ulike markeder.- Mens de grønne skuddene i fremvoksende økonomier viser klare tegn til å spire og gro, fremstår det gryende konjunkturoppsvinget i G7-området som langt mer haltende. Dette gjenspeiles i aksjekursene, skriver analytikeren.
Kina og India viser vei
- Mens børsene i Kina og India er opp henholdsvis 71 prosent og 46 prosent hittil i år, er europeiske og amerikanske aksjer marginalt ned, avslutter analytikeren.Etter en rød børsåpning, har Oslo Børs hentet seg inn. I skrivende stund står hovedindeksen i 261,86 poeng, opp 0,10 prosent.