Hvor går aksjemarkedet de neste dagene?

-Det kan se ut til at resultatene fra amerikanske selskaper ikke er så dårlige som markedet den siste tiden har fryktet, sier analytiker Ole Håkon Eek-Nielsen.

Publisert 16. juli 2009 kl. 12.38
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.38
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 134 ord
Ole Håkon Eek-Nielsen i Nordea - Foto: Selskapet
I dagens morgenrapport fra Nordea kommenterer analytiker Ole Håkon Eek-Nielsen gårsdagens utvikling på Wall Street.- Aksjemarkedene kom kraftig opp i går, og nå er store deler av det kraftige fallet vi har sett tatt igjen. Det kan se ut til at resultatene fra amerikanske selskaper ikke er så dårlige som markedet den siste tiden har fryktet, sier Eek-Nielsen.- Om dette skulle fortsette kan man komme til å tolke det som en slags bekreftelse på at det går bedre med økonomien og at alle de grønne skuddene man har sett faktisk hadde noe substans bak seg, avslutter Eek-Nielsen.Onsdag klatret Dow Jones-indeksen 3,07 prosent til 8.616, S&P 500 la på seg 2,96 prosent til 932, mens Nasdaq gikk opp 3,51 prosent til 1.862.I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 280,08 poeng, ned 0,45 prosent.