- Ikke for sent å tjene store penger på aksjer

Redd for å stå igjen på perrongen når aksje- og børstoget går? Ikke vær redd - det er lenge til avgang ennå, mener forvalter.

Foto: Scanpix
Børs

Det er slett ikke for sent å tjene store penger på aksjer og fond, selv om børsåret til nå har vært relativt bra, skriver Finansavisen torsdag.- Selv om børsene har steget mye siden bunnen, må fortsatt nordiske aksjer stige 70 prosent for å tangere den forrige toppen. Oslo Børs må tilsvarende stige 86 prosent. Ingen vet når dette skjer, det vi imidlertid vet er at det vil komme nye kursrekorder når de gamle er tangert. Det er med andre ord ikke for sent å hoppe på, sier Nils Petter Hollekim forvalter for fondet Odin Norden, som har hatt en oppgang på 15,5 prosent fra nyttår.En oversikt over kursutviklingen blant de ti mest populære fondene i Norge viser en klar bedring sammenlignet med de to foregående halvår.