- Innen da har børsen doblet seg

Sjefen for meglerhuset Christiania Securities har stor tro på Oslo Børs fremover og ser dobling om ikke så alt for lenge.

Publisert 15. juli 2009 kl. 07.45
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.36
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 94 ord
Adm. Dir. Oddbjørn Hollen i Christiania Securities ved meglerbordet. Foto: Iván Kverme
Sjefen for meglerhuset Christiania Securities, Oddbjørn Hollen, har klokkertro på Oslo Børs.Han tror vi helt klart har lagt det verste bak oss nå.- Hver gang børsen halveres så dobles den igjen etter to år. Det er ingen grunn til at den ikke skal gjøre det denne gangen også, sier Hollen til dn onsdag.For går det som Hollen sier er det ikke så fryktelig lenge til vi igjen ser Oslo Børs over 400.- Innen utgangen av 2010 er det ganske stor sannsynlighet for at vi ser 400-tallet, sier Hollen.Les også: