Kjøp Carnival

Credit Suisse gjentar sin "outperform"-anbefaling på Carnival etter at meglerhuset har hatt besøk av selskapet.

Independence of the Seas, operert av RCCL - Foto: Scanpix
Børs

Analytiker Scott Barry i Credit Suisse gjentar sin "outperform"-anbefaling på Carnival etter at meglerhuset har hatt besøk av selskapet på deres "roadshow". Fokuset blant investorer var kapasitetsveksten i markedet, bookingtrender og muligheter til å betale utbytte fremover, skriver TDN Finans fredag.Ifølge ledelsen i Carnival booker kundene fortsatt relativt sent, men bookingen har akselerert de seneste ukene. Selskapet er nødt til å gi avslag på prisene for å få booket opp skipene tidlig, men trenger ikke å gjøre det nærmere avreisedatoen. Selskapet venter at en bedring i yield ikke er sannsynlig i første halvår i 2010 og man håper å kunne gjennomføre prisøkninger i sluttet av 2010, skriver TDN videre.Carnival vil ikke utbetale utbytte i 2009 eller 2010, men det finnes mulighet for utbytte i 2011, opplyses det.

Nyheter
Børs