Knallbra aksjetips fra Sissener

De som fulgte rådene fra Jan Petter Sissener rett før nyttår kan le hele veien til banken.

Jan Petter Sissener - Foto: Finansavisen
Børs

Rett før nyttår gikk flere eksperter ut med aksjetips i DN, blant dem forvalter Jan Petter Sissener. Nå er fasiten for første halvår klar. Den viser at anbefalingene til Sissener i snitt har steget med 46,4 prosent. Til sammenligning har børsen steget 27 prosent. Sissener anbefalte Storebrand, Norsk Hydro og Roxar (ble kjøpt opp). Storebrand har gjort det best med en oppgang på 78,5 prosent.Sissener mener fortsatt Hydro er et røverkjøp. Han mener Hydro er ordentlig billig hvis man tror på aluminiumsmarkedet og fornyet vekst i verdensøkonomien. Dessuten er selskapet bra ledet.Forvalteren har fortsatt "veldig tro" på porteføljen, men trekker i tillegg frem RCCL og Songa Offshore som gode kjøp nå.

Nyheter
Børs