Kursfest eller korreksjon i aksjemarkedet?

Analytiker Ole Håkon Eek-Nielsen snakker om blandede nøkkeltall, rekordgodt kvartal, rally og muligheten for korreksjon.

Ole Håkon Eek-Nielsen i Nordea - Foto: Selskapet
Børs

I dagens morgenrapport fra Nordea kommenterer analytiker Ole Håkon Eek-Nielsen gårsdagens utvikling på Wall Street.- Aksjemarkedet i USA bevarte positivt fortegn gjennom hele dagen i går, men mistet mye av farten det fikk i begynnelsen av dagen. Nøkkeltallene var noe blandede, men det snakkes også mye om hvorvidt det rekordgode kvartalet vi har bak oss gir grunnlag for å tro på videre oppgang eller om man nå skal få en korreksjon, sier Eek-Nielsen.- Kanskje også verdt å nevne at amerikanske aksjer ikke er høyere nå enn de var i begynnelsen av mai. Med andre ord var det fra mars til mai det store rallyet faktisk fant sted, avslutter Eek-Nielsen