Meglerhus: Fire ferske aksjetips

Meglerhuset Christiania Securities gir deg i sin morgenrapport mandag sitt syn på fire aksjers ferd i tiden som kommer.

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme
Børs

Meglerhuset Christiania Securities ser i sin morgenrapport mandag nærmere på fire aksjer og hvordan tiden fremover ser ut for disse på Oslo Børs.- Aker Solutions ble torsdag i forrige uke omsatt på vårt hevet stopp-nivå. Vi avsluttet caset med en gevinst på +14,3 % og endrer anbefaling fra kjøp til avvent, kan man blant annet lese i rapporten.Norsk Hydro omtales også. Aksjen opplever nedgang akkurat, men bildet har kan raskt snu, mener Christiania Securities.- Norsk Hydro-aksjen har brutt ned fra en hode-skuldreformasjon som indikerer mer nedgang. Aksjen stengte under halslinjen fredag. Hvis aksjen tar seg ned mot 28-29 kroner begynner den å se bra ut for tradingkjøp igjen, skriver meglerhuset.StatoilHydro-aksjen blir også omtalt. Her kan også ytterligere fall åpne for attraktivt tradingkjøp.- StatoilHydro ga salgsignal torsdag med en negativ key reversal og bør kunne falle ned mot gulvet ved 121-121,50 kroner der den eventuelt kan være interessant for tradingkjøp, står det i dagens morgenrapport.Meglerhuset tror også Yara kan komme til å falle i tiden som kommer.- Yara brøt torsdag ned fra sin triangel og ga salgssignal. Vi sikter på 165 kroner som kursmål, skriver Christiania Securities.