Meglerhus: Kjøp disse to aksjene

Meglerhuset dro nylig inn 14,3 prosents avkastning på aksjen. Nå er tiden igjen inne for kjøp, mener de. Også et annet papir ser attraktivt ut.

Publisert 9. juli 2009 kl. 11.28
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.30
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 160 ord
Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme
Meglerhuset Christiania Securities omtaler i sin morgenrapport torsdag Aker Solutions- og Yara-aksjen.Førstnevnte dro meglerhuset nylig inn 14,3 prosents avkastning på, og nå kan papiret igjen være attraktivt for kjøp.- Aker Solutions har siden begynnelsen av året dannet stadig høyere bunner. Aksjen ga et langsiktig kjøpssignal ved brudd opp gjennom motstand litt over en måned siden. Etter en bra oppgang og en konsolidering mellom ca. 45-55 kroner. tester aksjen nå relativ sterk støtte rundt 46 kroner. Dette bør gi en ny reaksjon opp. Noe motstand rundt 53-54 kroner. Vi gir kjøpsanbefaling med kursmål 53 kroner og stop loss 44,50 kroner, heter det i morgenrapporten.Også Yara-aksjen bør investorer følge med på i tiden fremover, skriver Christiania Securities.- Yara falt rett ned igjen etter en kort opptur. Et fallende trendgulv finner vi omkring 164 kroner. Sterk støtte ned mot 160 kroner. Aksjen har sannsynligvis ikke bunnet enda, men 160 kroner-området ser kjøpsverdig ut for en mer kraftig reaksjon opp, heter det fra meglerhuset.