- Mine tre beste aksjetips

- Det finnes ingen gratis lunch i finansmarkedet, sier Skagen-forvalter Filip Weintraub. Her får du hans tre beste aksjetips.

Foto: Finansavisen
Børs

- Det er ikke kjedelig der ute, konstaterer Filip Weintraub i Skagen Fondene i Finansavisen torsdag.Forvalteren av Skagen Global tror at en del av problemene i verdensøkonomien er løst.- For ett år siden var det åpenbare problemer i det globale eiendomsmarkedet, og vi var på vei inn i den finansielle krisen. Da Lehman Brothers gikk konkurs, i høst var spørsmålet om hvordan ting skulle endre seg, ettersom likviditeten i verden stoppet opp. Resultatet var tiltak fra de ulike statene og sentralbankene. Nå er vi på et nivå hvor det er mindre usikkerhet rundt de strukturelle temaene, mener han.Akkurat nå har han mest tro på følgende tre aksjer:- Seadrill- Stolt Nielsen- Norsk HydroLes hele intervjuet med Filip Weintraub i Skagen Fondene i dagens utgave av Finansavisen.