- Mine tre beste aksjetips nå

Fondsforvalter Einar Johansen i DnB NOR gir deg tre ferske aksjetips med internasjonalt tilsnitt.

Foto: Scanpix
Børs

Fondsforvalter Einar Johansen i DnB NOR forteller i Finansavisen tirsdag om hvordan han ser på aksjemarkedet fremover.- Vi er fortsatt positive til markedet, og våre globale fond er litt på den aggressive siden. Når det er sagt, er vi noe mindre optimistiske enn rundt bunnen i mars, ettersom markedet har steget mye og derfor ikke fremstår som like attraktivt, forklarer Einar Johansen i DnB NOR Kapitalforvaltning.Han er med på forvaltningen av flere av bankens spareprodukter, inkludert DnB NOR Globalspar. Fondet fokuserer på store internasjonale selskaper og har slått referanseindeksen MSCI World med 1,6 prosentpoeng i det siste året.Johansen anbefaler følgende tre internasjonale aksjer:- Coca-Cola- Microsoft- VistaprintLes hele intervjuet med Einar Johansen i dagens utgave av Finansavisen.