Nå skal de spare en MILLIARD til

SAS har lansert sparepakke etter sparepakke, og nå skal flyselskapet kutte kostnadene med enda en milliard. Denne gang er det utgifter knyttet til de ansatte som blir barbert.

HegnarOnline
Børs

Flyselskapet SAS planlegger nå å kutte ytterligere kostnader for 1 milliard svenske kroner, melder Reuters onsdag.Denne gang er det utgifter knyttet til de ansatte som blir barbert. 200 av millionene skal kuttes i Danmark alene.- Til å begynne med håper vi at vi slipper å si opp folk. Men det er klart at det aldri er hyggelig for ansatte eller deres organisasjoner å diskutere kutt i lønningen, sier dansk SAS-sjef Flemming Jensen til Berlingske Tidende onsdag.Et forslag skal gå på at SAS-medarbeidere gjør som i British Airways, jobber gratis for selskapet i en periode.