Nervøse investorer står på sidelinjen

Investorer krever ytterligere bevis på at resultater og økonomiske data forbedrer seg før de investerer frisk kapital i markedet. Oljeprisen faller videre.

Børs

Lavere råvarepriser sørget for at flere råvareprodusenter preget taperlistene på de asiatiske børsene tirsdag. Giganter som Rio Tinto Group Ltd. og japanske Mitsui & Co. er begge ned over to prosent.- Investorer er fremdeles forsiktige. De ser etter ytterligere bevis på at resultater og økonomiske data forbedrer seg før de investerer frisk kapital i markedet, sier Yoji Takeda, forvalter i RBC Investment Ltd. i Hong Kong, til Bloomberg.I skrivende stund omsettes et fat nordsjøolje, med levering i august, for 63,61 dollar, ned 0,69 prosent. Samtidig omsettes WTI-oljen for 63,64 dollar, ned 0,64 prosent.Etter gårsdagens stygge nedtur, kan investorene på Oslo Børs glede seg over en positiv start på tirsdagen. Hovedindeksen står nå i 271,86 poeng etter en oppgang på 0,84 prosent.