Nyhet løfter oljemygg 45 prosent

Oljemyggen var død, halvveis begravet og på vei ut av Oslo Børs - trodde de fleste. Tirsdag stiger CanArgo 45 prosent på fersk informasjon.

Publisert 14. juli 2009 kl. 15.51
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.36
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 196 ord
Oljeproduksjon i Irak - Foto: Genel Enerji
Oljemyggen CanArgo er i storform på Oslo Børs tirsdag. Cirka to timer før dørene går igjen for investorene er aksjen opp 45,45 prosent til 0,16 kroner.Oppgangen kommer etter at HegnarOnline tidligere tirsdag skrev at aksjen i teorien kan forbli på Oslo Børs helt til slutten av august inneværende år, til tross for at selskapet fikk en frist til i går til å ordne opp i problemer de sliter med.Selskapet har fremdeles ikke levert inn sin årsrapport, og overholder ikke informasjonsplikten sin. CanArgo ble da også delistet fra NYSE Alternext US LLC med virkning fra 6. april.Selskapet risikerer samme skjebne ved Oslo Børs dersom de ikke skulle ordne opp i egne saker.Les også: - Vanligvis går det raskere med delisting enn ved dette tilfellet, i og med at det er sommer, og jeg vet ikke nøyaktig når det kan skje noe her, men i teorien så kan CanArgo blir omsatt helt til styret møtes igjen i slutten av august, fortalte Tor Arne Olsen, pressetalsmann ved Oslo Børs til HegnarOnline før lunsj tirsdag.Les også: Det har blitt foretatt 43 handler i aksjen tirsdag, og total omsetning er 202.604 kroner.