Oljeprisen faller lett til 60 dollar

Oljeprisen har utløst salgssignal og kan være i ferd med å utvikle enda en vendepunktsformasjon. Det er fare for fall til 60 dollar.

Foto: iStockphoto
Børs

Oljeprisen kan være i ferd med å utvikle en vendepunktsformasjon, en dobbel-topp, med halslinje rett i overkant av 66 dollar.Det betyr at om oljeprisen, i dette tilfellet den amerikanske lettoljen, faller gjennom halslinjen, varsles det at fallet kan fortsette ned mot bunnlinjen i den stigende trenden, på rundt 60 dollar.I tillegg er det utviklet en liten hode-skulder formasjon, som allerede har brutt halslinjen rett i underkant av 70-nivået. Det varsler at prisen kan fortsette ned under 66 dollar.Fortsetter fallet gjennom 66-nivået vil det altså utløse nok et lite salgssignal. Da varsles mulighet for videre fall til 60 dollar og bunnen i den stigende trenden, som er utviklet siden begynnelsen av februar.Her kan du følge prisen Brent, Light Crude LIVE I tillegg finner du også live kurser på en rekke råvarer, indekser, aksjer etc.