- REC-aksjonærer må våkne

Lederen for Storebrand Markets ber REC-aksjonærer våkne.

Konsernsjef Ole Enger i REC - Foto: Finansavisen
Børs

Dersom småaksjonærene i REC ikke benytter seg av eller selger tegningsrettene før fristen løper ut, risikerer de å tape flere titall millioner kroner, advarer leder for Storebrand Markets, Robert Fjelli.- Småaksjonærer leser ofte ikke prospekter. Men her risikerer man altså å tape penger hvis man ikke benytter seg av tegningsrettene, sier han til DN.Emisjonen løper frem til 13. juli. 2,9 gamle aksjer gir én ny aksje. Mens aksjekursen de siste dagene har ligget rundt 50 kroner, omsettes tegningsrettene for om lag 23 kroner.Fjelli mener det ikke er usannsynlig at mellom én og tre prosent av tegningsrettene forblir ubenyttet.- Det er garantert mange profesjonelle som overtegner for å få tak i billige aksjer. De har kort sagt ingenting å tape dersom aksjekursen holder seg, sier han.