Rett inn på vinnerlisten etter børspause

Det ble tidligere i dag innført børs-pause for Acergy-aksjen. Nå har det blitt klart hvorfor. Aksjen stiger solid på gode nyheter.(Oppdatert Kl. 14:10)

Børs

Onsdag ble det innført børspause for Acergy-aksjen, en pause som ble opphevet klokken 12.22.Det viser seg at selskapet har inngått en såkalt Surf-kontrakt med selskapet BHP Billiton i Australia.Oppstart for prosjektet skal være andre halvår 2009, og kontrakten skal være på noe over 50 millioner dollar, sier IR-direktør Karen Menzel i Acergy til TDN Finans onsdag.Selskapet kommer å levere flere tjenester knyttet til dette FPSO-prosjektet.Acergy-aksjen stiger pent etter at pausen er opphevet, og er nå opp 6,01 prosent til 67 kroner. Med det er aksjen nummer fem på vinnerlisten.Les hele meldingen fra Acergy her.