Slik åpner Wall Street onsdag

Alt i alt ble det en treg og rød dag for investorene på Wall Street tirsdag. Kan bildet snu onsdag? - Utslagene i dag kan bli voldsomme, sier analytiker.

Foto: Scanpix
Børs

Tirsdag ble en rød og seig dag for investorene på Wall Street, og alle de tre hovedindekser opplevde fall.Dow Jones svekket seg med 0,97 prosent til 8.447,00 poeng, mens S&P 500 dalte 0,85 prosent. Nasdaq slanket seg 0,49 prosent.Onsdag ser det imidlertid ut til at bildet snur, for akkurat nå er futures fra over dammen positive. Olje- og råvareprisene stiger en smule. Dollaren faller litt tilbake og oljeprisen er opp 2 prosent.Dow Jones, som er ned 25,8 prosent fra 1. juli 2008, er ventet opp 0,39 prosent fra start, mens S&P 500 ligger an til å legge på seg 0,55 prosent i det dørene går opp på børsen.Nasdaq ser ut til å styrke seg med 0,50 prosent fra start, melder CNBC.Det er ventet at mye av fokuset i aksjemarkedet blir rettet mot de ferske tallene for ISM-indeksen samt pending home sales som blir offentliggjort onsdag.Det kommer også tall for ADP-sysselsettingsendring som mange venter vil kunne påvirke markedet.- Det kommer mye informasjon i dag som enten gir markedet en pause eller bringer oss høyere opp. Det er en typisk dag der utslagene på ulike nyheter kan bli ganske voldsomme, uttalte Art Hogan hos Jefferies & Co i New York til Reuters.Futures har bedret seg noe siden denne artikkelen ble publisert. Nå ventes Dow Jones opp 0,60 prosent.