- Slik blir du millionær

En kjent og kjær forretningsmann gir deg oppskriften på hvordan du bli millionær - dersom du først er milliardær, vel å merke.

Publisert 13. juli 2009 kl. 11.19
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.34
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 93 ord
Illustrasjonsfoto - Foto: iStockphoto
Den kjente forretningsmannen sir Richard Branson, mannen bak blant annet flyselskapet Virgin, ga for noen år tilbake oppskriften på hvordan man blir millionær.- Den sikreste måten å bli millionær på er å begynne som milliardær og deretter gå inn i flybransjen, uttalte Branson den gang, ifølge dn mandag.Og ordene fra Virgin-skaperen gjelder tydeligvis ennå, skriver næringslivsavisen. Flyselskapet SAS meldte blant annet nylig at deres juni-trafikk falt med 14,1 prosent i forholdet til fjoråret.Selskapet har også redusert sin kapasitet den siste tiden. I tillegg til dette kommer alt rotet selskapet har hatt med fagforeningene.