Sony Ericsson fortsetter å tape stort

Milliardtap for Sony Ericsson.

Publisert 16. juli 2009 kl. 10.40
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.38
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 83 ord
Kvinne som tar bilde med Sony Ericsson C905
Mobiltelefonprodusenten Sony Ericsson gjorde det bedre enn ventet, men leverte likevel et underskudd på 2,5 milliarder kroner før skatt i andre kvartal.Analytikere Reuters har snakket med, hadde på forhånd spådd et enda større underskudd enn det negative resultatet på 283 millioner euro. Det er likevel en kraftig tilbakegang fra overskuddet på 8 millioner euro etter tilsvarende kvartal i fjor.Mobilgiganten nesten halverte antallet solgte telefoner forrige kvartal sammenlignet med andre kvartal i fjor, en nedgang fra 24,4 millioner til 13,8 millioner solgte enheter. (©NTB)