StatoilHydro kjøper inn IT-løsninger

StatoilHydro har valgt hovedleverandør av konsulenttjenester innen SAP og Industriell IT.

Helge Lund, konsernsjef i Statoil - Foto: Finansavisen
Børs

EDB har inngått en intensjonsavtale med StatoilHydro for leveranse av konsulenttjenester innen SAP og Industriell IT. Avtalen løper over to år med en opsjon til å forlenge med to pluss to år. I tillegg vil EDB også levere konsulenter til StatoilHydro innenfor andre IT kompetanseområder.For å sikre leveransen til StatoilHydro og videre satsning på Olje og gass-sektoren styrker EDB sin tilstedeværelse i Stavanger innen Applikasjonstjenester.BouvetKonsulentselskapet Bouvet er også med på rammeavtalen. For Bouvets del gjelder rammeavtalen konsulenttjenester innen en rekke områder, blant annet systemutvikling på ulike plattformer, testledelse, usability, tjenester innen information management, tekniske informasjonssystemer, IT-rådgivning og infrastruktur.