- Storberget ber om juling, og da bør han få det

Redaktør Trygve Hegnar tar i onsdagens leder i Finansavisen opp politikonflikten som raser i Norge. - Storberget jukser, skriver Hegnar.

Trygve Hegnar - Foto: Scanpix
Børs

Redaktør Trygve Hegnar skriver i onsdagens leder i Finansavisen om justisminister Knut Storberget og konflikten som pågår mellom han og Politidirektoratet på den ene side, og Politiets Fellesforbund (PF) på den annen side.Han mener Storberget og co. er i ferd med å slite ut landets representanter for lovens lange arm.- Alle kan faktisk bli syke. Utmattet av Knut Storberget, skriver Hegnar blant annet i lederen.Redaktøren mener videre at ministeren har taklet denne saken så dårlig at han nå fortjener den kritikken som kommer.- Knut Storberget har bedt om juling, og da bør han også få det, avslutter Trygve Hegnar.Les hele dagens leder i Finansavisen onsdag.