Svak børsåpning i USA

Investorene på Wall Street har fått en svak start på dagen.

En nervøs trader på New York Stock Exchange - Foto: AP
Børs

Det har vært en rød start på det amerikanske aksjemarkedet etter langhelgen i forbindelse med feiringen av nasjonaldagen 4. juli. 12 minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått ned 0,4 prosent til 1.790 poeng, mens Dow Jones faller 0,4 prosent til 8.250. S&P 500 står i minus 0,3 prosent til 894.Lavere oljepris er blant faktorene som tynger markedet. WTI-oljen går for 63,94 dollar, ned 2,8 prosent, mens Brent-oljen handles for 63,83 dollar, noe som tilsvarer et fall på 2,7 prosent.- Vi faller tilbake fordi folk begynner å tro at det kan ta lenger tid før vi får en økonomisk gjeninnhenting, sier seniorinvestor Tom Wirth i Chemung Canal Trust ifølge TDN Finans til Bloomberg News.Markedet venter i spenning på ISM tjenesteindeksen for juni, som publiseres klokken 16:00. Den er ventet å vise en oppgang på to poeng til 46,0.Utviklingen kan du følge her.