Svak men bred nedgang i Asia

For andre dag på rad faller Nikkei-indeksen i Japan. Også i de andre landene i regionen er det børs-fall.

Foto: AP
Børs

Mandag falt Nikke 225-indeksen i Japan med 1,47 prosent og også tirsdag ser det ut til at det blir fall.Nikkei er nå ned 0,34 prosent til 9.647,79.Også for andre indekser i Asia-regionen er det rødfargen som gjelder tirsdag. Hang Seng er ned 0,21 prosent mens S&P/ASX 200 i Australia faller 0,44 prosent.Råvarerelaterte aksjer i regionen faller etter prisfall på råvarer og olje, mens utilities og IT demper fallet.Samleindeksen MSCI Asia Pacific Index faller med 0,2 prosent til 101,90.Gruveselskapet Rio Tinto og Mitsui & Co., som får over 50 prosent av inntjeningen fra råvarer, faller over to prosent. Woodside Petroluem faller 1,4 prosent.Tokyo Electric Power stiger 1,4 prosent, da investorene venter fallende kostnader på en lavere oljepris.Samsung Electronics steg videre etter mandag å ha meldt at det venter sekvensiell vekst i resultatet i andre kvartal. Minnebrikkeprodusenten Hynix stiger 3,3 prosent og LG Electronics stiger 4,5 prosent.Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.

Nyheter
Børs