Tre rykende ferske aksjetips

Meglerhuset Christiania Securities gir deg i sin morgenrapport onsdag tre ferske aksjetips. En aksje kan være attraktiv, to bør man vurdere å selge.

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme
Børs

Meglerhuset Christiania Securities skriver i sin morgenrapport onsdag om Norsk Hydro, Yara og Storebrand.Ifølge analytikerne kommer disse tre aksjene til å ha forskjellig utvikling fremover. Når det gjelder førstnevnte kan nåværende tidspunkt være bra for et eventuelt salg av aksjen.- Norsk Hydro brøt i går ned og vi fikk tradingsalg. Vi ser nå en hode-skulder-formasjon i chartet og vi sikter ned mot 29 kroner på kort sikt, skriver meglerhuset.Også Yara bør vurderes solgt, mener Christiania Securities.- Yara handles nå innenfor en triangel som ser bearish ut på kort sikt. Muligens kortsiktig støtte ved gulvet ved 178 kroner. Gap ved 169 kroner, heter det i morgenrapporten.Storebrand-aksjen kan imidlertid få et oppsving de nærmeste dagene, skal man tro meglerhuset.- Bryter Storebrand 28,50 kroner får vi tradingkjøp med mål 30 kroner og stoploss 27,90 kroner. Et bullish flagg, heter det fra Christiania Securities.Norsk Hydro stiger onsdag 0,91 prosent til 33,30 kroner, Yara legger på seg 1,25 til 182,25 kroner mens Storebrand er opp solide 3,93 prosent til 29,10 kroner.Sistnevnte har altså allerede brutt den motstanden Christiania Securities omtaler i sin morgenrapport onsdag.