Ukens 19 anbefalte aksjer

Aksje-ekspertene i DnB NOR Markets, Nordea Markets, RS Platou Markets og Gambak satser denne uken på 19 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Kristian Tunaal, Paal Karstensen, Torodd Eeg-Olsenog Jeremy Brown - Alle i DnB NOR Markets - Foto: Finansavisen
Børs

Analysesjef Bengt Jonassen i RS Platou Markets, analytiker Kristian Tunaal i DnB NOR Markets, Gambak-forvalter Albert Collett og aksjestrateg Magne Naustvik i Nordea Markets satser denne uken på tilsammen 19 aksjer.Jonassen, Tunaal og Naustvik er enige om både StatoilHydro og Telenor. Ellers er Naustvik enig med Jonassen om Frontline og med Collett om RCCL, samt Austevoll Seafood. Til slutt er Tunaal og Collett enige om Atea.Her er de 19 anbefalte aksjene denne uken: Det norske Telenor StatoilHydroFrontline Austevoll Seafood DnB NORRCCL Subsea 7 Sparebanken Øst Algeta Fred. Olsen Energy Atea BWG Homes Noreco Norsk Hydro Grieg Seafood Yara Lerøy SeafoodPronova BiopharmaNaustvik er ifølge Dn i tet så langt i 2008, med 22,6 prosent oppgang for sin portefølje. Colletts og Jonassens porteføljer har steget hhv. 20,1 og 19,4 prosent, mens Tunaal har 18,1 prosent avkastning hittil. Hovedindeksen var per 6/7 opp 13,2 prosent i 2009.Innsideporteføljen finner du her. Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.