Veidekke skal bygge kjøpesenter

Veidekkes datterselskap har fått kontrakt i Skien.

Børs

Veidekkes datterselskap Norske Stålbygg AS har inngått kontrakt med Sektor EiendomsUtvikling om bygging av Herkules Storhandelssenter i Skien. Kontraktssummen er på 95 millioner kroner eksklusive merverdiavgift.Prosjektet er en totalentreprise og består av riving, renovering og nybygg av i underkant av 15.000 kvadratmeter. Norske Stålbygg AS har selv tegnet og utviklet prosjektet gjennom nesten tre år i tett samarbeid med kunden.- Dette viser tydelig den merverdi som ligger i å samarbeide med en kunnskapsrik og langsiktig entreprenør som oss. I disse tider er det dessuten svært hyggelig å oppleve at man er attraktiv, samtidig som prosjektet sikrer både omsetning og sysselsetting ut 2010, uttaler daglig leder Hans Gunnar Dokken i Norske Stålbygg AS i en melding.Arbeidet er påbegynt og skal ferdigstilles til julehandelen i 2010.