Wall Street ignorerer elendige nyheter

Wall Street stiger til tross for dårlige makrotall. Utviklingen i aksjemarkedet kan du følge her.

Foto: Scanpix
Børs

Det har vært en positiv start på det amerikanske aksjemarkedet. To minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått opp 0,58 prosent og står i 1.845,62 poeng mens Dow Jones står i 8.501,49 poeng etter en oppgang på 0,65 prosent.Utviklingen kan du følge her.Sysselsettingsrapporten fra ADP Employer Services for juni viser en nedgang på 473.000. I følge Reuters og Bloomberg var det på forhånd ventet et fall på 393-395.000 sysselsatte i USA.Arbeidsledigheten er nå på 9,6 prosent, den høyeste på 26 år, skriver Bloomberg.Onsdag ble det også kjent at Dow Chemicals kutter antallet medarbeidere med 2.500, som en del av restruktureringen av selskapet. Selskapet "Logmein.com" debuterer i dag med sin IPO. Aksjen åpner på 20 dollar, 25 prosent over kursen i den offentlige tegningen på 16 dollar.