Meglersjef Morten Solheim i Norne Securities tror hovedindeksen på Oslo Børs vil stå i 350 ved årsskiftet og trekker frem sine favoritter, deriblant en doblingskandidat.- Vi har vært vitne til et bredt rally hvor nesten alle aksjer har steget kraftig uansett hvilke tall de har levert. Jeg tror den neste oppgangsfasen vil være mer selektiv, hvor kvalitet og visibilitet på inntjeningen vil bli premiert, sier Solheim.Solheim trekker frem Det Norske Oljeselskap som sin første anbefaling. Også Seadrill og Telenor anbefales.- DOF er en doblingskandidat, selskapet er priset langt under bokførte verdier. I tillegg har de sikret langsiktig dekning av flåten på henholdsvis 87 prosent i 2009 og 78 prosent i 2010. Jeg forventer bedre utnyttelse og høyere inntjening fremover, sier Solheim til Finansavisen.