Birdstep hever seg med fremdeles tap

Birdstep Technology ASA har torsdag lagt frem tall for andre kvartal 2009. De viser at selskapet hever seg, men at regnskapet fremdeles preges av rødt.

Foto: Scanpix
Børs

Selskapet Birdstep Technology ASA melder om et resultat etter skatt på -9 millioner kroner i 2. kvartal 2009, mot -13 millioner kroner i samme periode året før.Resultatet før skatt ble -9 millioner kroner, sammenlignet med -13 millioner kroner året før.Driftsresultatet ble -10,2 millioner kroner, mot -13,8 millioner kroner året før. Her hadde analytikerne ventet et resultat på xx millioner kroner.Driftsinntektene beløp seg til 28,4 millioner kroner, sammenlignet med 23,5 millioner kroner i 2. kvartal 2008.Her er rapporten og presentasjonen samt pressemeldingen fra Birdstep Technology ASA.

Nyheter
Børs