Oslo Børs stiger moderat på ukens siste dag. Ved 12-tiden står hovedindeksen i 303,02, opp 0,7 prosent.Ellers i Europa er trenden stort sett positiv, men unntak av Frankfurt-børsen. Amerikanske futures faller svakt.Oljeprisen krabber oppover. Prisen endte opp torsdag, etter å ha fulgt de amerikanske aksjemarkedene opp. En ny dollarsvekkelse bidro til oppturen.- Vi kommer trolig til å fortsette å se oljeprisene stige, særlig ettersom dollaren fortsetter å svekke seg. Dollaren har nådd viktige tekniske nivåer, og dette presser råvareprisene høyere, og særlig olje, sier Kevin Kerr i Kerr Trading International til MarketWatch.Brent for levering i september omsettes for 73,98 dollar per fat, opp 0,7 prosent, mens WTI-oljen omsettes for 70,81 dollar, opp 0,4 prosent.StatoilHydro-aksjen er opp 1,3 prosent til 134,10 kroner.Schibsted er den store vinneraksjen på Oslo Børs akkurat nå, etter å ha Selve tallene var skuffende lesning, men selskapet uttaler at de ser lys i enden av tunnelen, og aksjen sendes dermed opp 13,8 prosent til 84,22 kroner.John Fredriksens oppdrettsselskap Marine Harvest stiger 5,8 prosent til 4,23 kroner ørrbulk-rederiet hans Golden Ocean er dessuten opp 2,3 prosent til 7,11 kroner.Pronova Biopharma, stiger 2,7 prosent til 19 kroner.Øverst på taperlisten finner vi olje-selskapet .. Aksjen er ned 4,8 prosent til 9,41 kroner.Norske Skog stiger 6,1 prosent til 10,09 kroner.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for beskjedne 1,6 milliarder kroner. StatoilHydro er som vanlig mest omsatte. På de neste plassene finner vi Yara, Norsk Hydro og Marine HarvestHer finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .