Den norske kronen har vært i storslag de siste dagene, og enda sterkere kan den blir, skal man tro ekspertisen, skriver Finansavisen fredag.- Med rentebanen vi tror på, så vil kronen styrke seg mot euro og sannsynligvis også dollar fremover. Norge blir jo mest sannsynlig et av de første landene vi liker å sammenligne oss med som øker renten. Differansen kommer til å gå i kronens favør, og vi vurderer kronen annerledes nå enn før rentemøtet denne uken, sier seniorøkonom Erik Bruce i Nordea Markets.Kronen har ligget svakere enn Nordea Markets ventet, og i forkant av rentemøtet på onsdag hadde bankens økonomer et anslag på 8,50 mot euro på tre måneders sikt. Dette er nå nedjustert, til 8,40 kroner i samme periode.- Når sentralbanken setter opp renten i oktober, regner jeg med at kronen går sterkere, sier Bruce.Nordea-økonomen tror det blir en utfordring for Norges Bank å heve renten gradvis utover vinteren uten at kronen styrkes voldsomt.