Dette skjer i dag - bolig-nytt og flere tall

Finanskalenderen tirsdag kan blant annet by på enda flere kvartalstall fra norske selskaper, samt fersk boligpris-indeks fra USA. Her er alle dagens hendelser.

En trader på NYSE - Foto: Scanpix
Børs

Tirsdag legger blant annet oljemyggen Rocksource frem sine tall for andre kvartal 2009, og det samme gjør selskapene Codfarmers, Bouvet, NattoPharma og Infratek.Fra USA får vi ferske tall for boligpris-utviklingen, samt for forbrukertillit.Her er alle dagens hendelser:Resultatfremleggelser: - Bouvet: Resultat per 2. kvartal, presentasjon kl 08:30, Shippingklubben- Rocksource: Resultat per 2. kvartal, presentasjon kl 08:30 Vika Atrium- Norway Pelagic: Resultat per 2. kvartal, presentasjon kl 10:00, Shippingklubben- Protector Forsikring: Resultat per 2. kvartal, presentasjon kl 10:00 Hotel Continental- Codfarmers: Resultat per 2. kvartal- Rem Offshore: Resultat per 2. kvartal- NattoPharma: Resultat per 2. kvartal- Infratek: Resultat per 2. kvartalFå også med deg Market Watch sin eminente finanskalender her!Makrotall som blir offentliggjort:- Tyskland:BNP, endelig, 2. kvartal, kl 08:00- USA:S&P/Case-Shillers boligprisindeks juni kl 15:00- USA:Forbrukertillit august kl 16:00Utenlandske:- Burger King, Cairn Energy

Nyheter
Børs