Tirsdag legger blant annet REC frem sine tall for andre kvartal 2009. Disse knytter det seg stor spenning til. Blir de like dårlige som en del analytikere har advart mot?I tillegg får vi viktige makrotall fra blant annet Tyskland og USA.Her er alle dagens hendelser:
- Renewable Energy Corporation: Resultat per 2. kvartal, tall 07:00, presentasjon kl 08:00 Oslo Konserthus- Aker BioMarine: Resultat per 2. kvartal, presentasjon kl 08:30 Felix- Eidsiva Rederi: Resultat per 2. kvartal- Northern Logistic Property ASA- Hol Sparebank: Resultat per 2. kvartal- Totens Sparebank: Resultat per 2. kvartal- Helgeland Sparebank: Resultat per 2. kvartal- SpareBank 1 Buskerud-Vestfold: Resultat per 2. kvartal- Biotec Pharmacon ASA: Resultat per 2. kvartal- Japan: Rentebeskjed fra sentralbanken- Tyskland: KPI juli, endelige tall kl 08:00- Sverige: KPI juli kl 09:30- USA: Engroslagre juni kl 16:00- Applied Materials, Dusa Pharmaceuticals, Star Cruises, Trend Micro