Aksjemegler Tom Eirik Olsen i Sparebanken Nord-Norge Securities har stor tro på aksjer fremover, skriver Finansavisen fredag.- Det ser veldig bra ut. Trenden er positiv og vi ligger relativt tungt i aksjer for tiden. Råvareprisene fortsetter å sige oppover og det er selvsagt veldig bra for råvarebørsen Oslo Børs, sier Olsen.tror på en oppgang på minst 10 prosent til frem mot årsskiftet.- Norge har gått langt mindre enn USA og flere av de tunge europeiske børsene den seneste tiden. Jeg forventer en oppgang for hovedindeksen til 330 poeng en gang før årsskiftet. Vi får ta en ny revisjon av indeksmålet når det skjer og skjer det relativt raskt kan indeksen klatre betydelig mer før vi er inne i 2010, sier han.Her er Olsen fire favorittaksjer akkurat nå:
- Subsea 7- Seadrill- Norsk Hydro- Yara
Les hele intervjuet med megler Olsen i fredagens utgave av Finansavisen.