Meglerhuset Christiania Securities skriver i sin morgenrapport mandag blant annet om tre aksjer på Oslo Børs som alle får solide kjøpsanbefalinger.De tre det dreier seg om er StatoilHydro-, Norsk Hydro- og Telenor-aksjen. Førstnevnte er for tiden meglerhusets hovedcase.- StatoilHydro har siden i fjor høst dannet et bredt mønster med stadig stigende bunner. Nye kjøpssignaler er blitt generert ved bruddene opp gjennom motstandsnivåer ved ca. 124 og 130 kroner. Etter en test av støtten ved 130 kroner på fredag er videre oppgang mest sannsynlig. Noe motstand ved 140-145 kroner. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 140 kroner og stop loss 129,50 kroner, skriver meglerhuset.StatoilHydro-aksjen faller mandag 2,04 prosent til 130,69 kroner.Også Telenor får sin kjøpsanbefaling opprettholdt, med et kursmål på 65 kroner og en stop loss på 54 kroner. Aksjen stiger mandag 0,30 prosent til 57,12 kroner på en ellers rød børsdag.Når det gjelder Norsk Hydro får aksjen her en ny kjøpsanbefaling.- Norsk Hydro har dannet en stigende trend og gitt nytt kjøpssignal ved brudd opp gjennom motstand ved ca. 35-35,50 kroner. Noe motstand ved 40, men videre oppgang indikeres. Konkurrenten Alcoa i USA har også gitt et kraftig teknisk kjøpssignal og aluminiumsprisen ligger i en sterkt stigende trend. Vi gir kjøpsanbefaling med kursmål 44 kroner og stop loss 34,50 kroner, heter det i mandagens rapport.Aksjen faller mandag 2,40 prosent til 36,59 kroner..