Dysfunksjonelle økonomer og dramatisk rally

Analytiker snakker om resesjon, dysfunksjonelle økonomer, gode nyheter og dramatisk rally.

En trader på gulvet på NYSE - Foto: AFP
Børs

I dagens morgenrapport fra Orion Securities ser analytikeren nærmere på utviklingen i banksektoren.- Den rådende resesjonen er i stor grad en konsekvens av ukontrollert kredittkontraksjon forårsaket av en dysfunksjonell banksektor og frosne kredittmarkeder. Den gode nyheten er imidlertid at banksektoren er i ferd med å friskmeldes, sier analytikeren.- Det tilkjennegis blant annet av det dramatiske rallyet i bank- og finansaksjer. Gjenopprettelsen av bankfunksjonen sammen med den markante bedringen i kredittmarkedene tilkjennegir at verdensøkonomien kan overraske positivt fremover, avslutter analytikeren.

Nyheter
Børs