Widerøe fikk et resultat på 6,6 millioner kroner i andre kvartal, mot 17,1 millioner i samme periode i fjor, melder selskapet.- Isolert er ikke dette et bra resultat, men sett i relasjon til verden omkring oss må vi si oss godt fornøyd, sier administrerende direktør Lars Kobberstad til NTB.Han sier at dette resultatet er det selskapet siktet seg inn på da kursen måtte justeres tidlig i 2009.- Og vi er ett av nettverksselskapene i Europa som har tjent penger i første halvår i år, fastslår Kobberstad.Widerøe har en plan som skal redusere kostnadene med 150 millioner kroner. Kobberstad sier at selskapet er i rute med denne planen.Selskapet er en del av SAS-konsernet, og SAS' konsernsjef Mats Jansson har signalisert ytterligere sparetiltak i tiden som kommer.- Men Widerøe er ikke hovedmålet for det budskap som Jansson nå kommer med, sier Kobberstad. (©NTB)