På få dager svekket krona seg fra 6,00 kroner mot dollar til 6,21 kroner mandag kveld. Tirsdag styrkes krona igjen, med børsoppgang og i påvente av rentemøtet til Norges Bank onsdag.Hovedindeksen på Oslo Børs stiger tirsdag 0,77 prosent til 302,16, noe som er krone-positivt.- Den norske kronen svekket seg jevnt over etter at konsumpristallene overrasket på nedsiden. Dollaren styrket seg derimot mot blant annet euro. På samme tid falt aksjeprisene [mandag]. Med andre ord var det tilsynelatende ingen gjentagelse av reaksjonen etter fredagens payrolls, da et godt nøkkeltall og bedring i finansmarkedene sammenfalt med en sterkere dollar - i motsetning til mønsteret fra tidligere i år. Likevel er det godt mulig at dollarbevegelsene i tiden fremover vil drives i mindre grad av "trygg havn"-vurderinger enn frem til nylig. I stedet kan fokuset komme til å rettes mot vekst- og renteforskjeller mellom valutaområder, skriver DnB NOR Markets i sin morgenrapport.