Tirsdag startet Oslo Børs i pluss, men har gradvis falt tilbake. I skrivende stund står hovedindeksen i 299,59, ned 0,09 prosent.Renewable Energy Corporation presenterte i dag tall for andre kvartal, og får ifølge en megler all fokus. Aksjen stiger 9,99 prosent, til 49,67 kroner.- Det er REC som får all fokus i dag fokus, resten av markedet er veldig rolig og følger egentlig bare utviklingen i resten av Europa, sier en megler til TDN Finans.Ifølge nyhetsbyrået tror han dagens markerte oppgang i REC er mer drevet av den frykten som preget aksjen før kvartalstallene, enn tallene i seg selv.- Jeg har inntrykk av at mange fryktet det verste før kvartalstallene, og kuttet posisjoner og shortet aksjer før tallene. Når selskapet leverer greit på driften og i tillegg har startet opp Silicon III-fabrikken i Moses Lake igjen så får man en blanding av lettelsesrally og inndekking av shorter, sier megleren.Les også: