Investoren. Ivar S. Løge har et relativt nøkternt syns på hvordan økonomien kommer til å utvikle seg fremover, skriver Finansavisen onsdag.- Selv om det verste av finanskrisen kan se ut til å være over, er jeg overbevist om at vi ikke vil se betydelig vekst enda, sier Løge.Ivar S. Løge er mannen som på 70-tallet grunnla postordreselskapet Direct og senere Select etter å ha solgt seg ut av førstnevnte, og har etter hvert bygget opp en betydelig formue.I dag forvalter han formuen blant annet for å generere inntekter til sin stiftelse oppkalt etter seg selv. Han har spesielt stor tro på to sektorer fremover.- Jeg har en sterk overvekt i energi og oljeservice. Spørsmålet nå er om oljeprisen er litt overpriset, og om vi skal ned på 60-tallet igjen, og da kommer jo en nedtur i den sektoren, sier Løge.Her er hans tre aksje-favoritter:
- TGS- Nopec- StatoilHydro- Tandberg
Les hele intervjuet med Løge i onsdagens utgave av Finansavisen.