Norweginan-aksjen smeller opp 12,34 prosent til 66 kroner. Aksjen presser seg da forbi en teknisk støtte på 60 kroner, men nøyaktig hvorfor aksjen stiger over 12 prosent på negativ børsdag, er ikke klart.Største nettokjøper er Svenske Handelsbanken, som sitter på hele 83 prosent av nettokjøp, mens Skandiabanken er største nettoselger med 22,3 prosent av nettosalg.
Milepæl sist uke
Ifølge en melding fløy Norwegian nesten 1 050 000 passasjerer i juli måned. Det er en økning på nærmere 150 000 passasjerer og tilsvarer en vekst på 16 prosent fra samme måned i fjor.Juli ble dermed den tredje påfølgende måneden med ny passasjerrekord for selskapet.- Den positive trafikkutviklingen vi så i første halvår fortsetter inn i andre halvår med fullt trykk. Det er en svært viktig milepæl for selskapet at vi nå har rundet 1 million passasjerer i en enkeltmåned. I en bransje som sliter med store utfordringer er det spesielt hyggelig å se at passasjerene i større grad velger Norwegian. Vi vil fortsette å jobbe hardt for å gjøre oss fortjent til det, sier administrerende direktør Bjørn Kjos, ifølge meldingen.