Sevan kommer inn litt under forventning

Sevan Marine har lagt frem tall fredag. De viser litt større inntekter enn ventet, men et dårligere resultat alt i alt.

Sevan - Goliat FPSO - Illustrasjon: Selskapet
Børs

Riggselskapet Sevan Marine, melder om et resultat etter skatt på -37,8 millioner dollar i 2 kvartal 2009, mot -8 millioner dollar i samme periode året før.Resultatet før skatt ble -42,7 millioner dollar, sammenlignet med -11 millioner dollar året før. Snittforventningene til analytikerne tilsa ifølge TDN Finans et resultat før skatt på -36 millioner dollar.Driftsresultatet ble -17,1 millioner dollar, mot -11 millioner dollar året før. Her hadde analytikerne ventet et resultat på -14 millioner dollar.Driftsinntektene beløp seg til 50,1 millioner dollar, sammenlignet med 25,1 millioner dollar i 2. kvartal 2008. Analytikernes forventninger lå her på 47 millioner dollar.Her er rapporten og presentasjonen fra Sevan Marine.

Nyheter
Børs