Aker Solutions sikret seg ordrer for vel 20 milliarder kroner andre kvartal og har nå en ordrereserve på 61,9 milliarder kroner.Ordreinngangen i andre kvartal var nesten dobbelt så stor som i de tre første månedene i år, da den kom opp i 10,7 milliarder kroner.Konsernsjef Simen Lieungh karakteriserer ordreinngangen som solid, men understreker at markedsutsiktene for 2010 fortsatt er preget av mye usikkerhet.- Til tross for at vi har en solid ordrereserve på 61,9 milliarder kroner må vi vinne flere kontrakter for å sikre stabilitet i vårt aktivitetsnivå fra nå og fram mot 2011, sier Lieungh.Selskapets resultater for andre kvartal 2009 viser en omsetning på 14,3 milliarder kroner og et driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) på nær 1,2 milliarder kroner. Resultatet før skatt er på 981 millioner kroner mot 943 i samme kvartal i fjor. (©NTB)