Europeiske børser endte ned tirsdag. En rekke tall fra USA skuffet investorene, og bank- og råvareaksjer tynget markedene.I Europa falt overskuddet i Danske Bank mer enn ventet i 2. kvartal, mens amerikanske The Congressional Oversight Panel, som følger med på utviklingen i de skadeskutte bankene i USA, i dag har gjort det klart at myndighetene bør vurdere å utvide programmet som skal hjelpe enkelte banker tilbake på føttene igjen.- Vi har hatt et par makrotall som markedet ikke likte. bekymrer...de betyr rett og slett at det ligger enorme begrensninger på forbrukeren som er ment å skulle redde oss alle ut av dette, sier strateg Heino Ruland i Ruland Research til Reuters.- Industrien bare kutter kostnader over hele linjen...det betyr at sluttbrukeretterspørselen kanskje ikke er sterk nok, sier han videre.Tyske DAX sluttet dagen ned 2,44 prosent, mens franske CAC 40 og britiske FTSE 100 endte ned hhv. 1,4 og 1,1 prosent.