- Vi står foran en klassisk oppgang

Oslo Børs styrker seg videre. Eksperter forklarer hvorfor og prøver å forutse veien videre.

Holberg-forvalter Hogne Tyssøy - Foto: Finansavisen
Børs

Oslo Børs klatret mandag til ny årebeste, og har vært i meget god form den siste tiden, skriver dn mandag.Meglersjef Ståle Bjørnstad i Handelsbanken Markets prøver å fortelle hvorfor.- ode kvartalstall fra selskapene, en bra bedring i de amerikanske markedene, en sterk oljepris og stadig med positive nøkkeltall som bygger opp under at vi ser slutten på det som var den verste droppen i verdensøkonomien på 80 år, sier Bjørnstad.Hogne I. Tyssøy i Holberg Fondene tror man står foran en klassisk oppgang.- Det er veldig mange ting som taler for at vi står foran en klassisk konjunkturoppgang for verdensøkonomien, og Norge er jo veldig følsom for dette her, sier Tyssøy.

Nyheter
Børs