- Aksjene med størst oppside

Nordea Markets stiller seg positive til norske aksjer. Her er oppsiden størst.

Jørn Lyshoel i Nordea Markets - Foto: Finansavisen

Over 70 prosent av selskapene fikk et bedre nettoresultat enn ventet i andre kvartal, melder Bloomberg. Ifølge aksjestrateg Jørn Lyshoel i Nordea Markets vil fokuset i neste runde med kvartalsrapportering, som begynner om noen uker, flyttes til topplinjen.- Topplinjen kommer i fokus. Det er spennende å se om sluttbrukeretterspørselen komme opp. Vi venter også at det særlig blir fokus på store detaljhandelskjeder, sier Lyshoel til TDN Finans.Nordea Markets stiller seg positive til norske aksjer. Man ser størst oppside i energiaksjer, særlig for tidligsykliske oljeserviceaksjer som seismikkaksjer.Meglerhuset er avventende til shippingaksjer som følge av store ordrebøker.