Analysesjef: Denne aksjen skal opp

-Vi vurderer aksjen som en interessant kjøpskandidat, sier analysesjef Bjørn Inge Pettersen etter å ha sett nærmere på Norwegian-aksjen.

Foto: Scanpix
Børs

I dagens morgenrapport fra TrendTech Securities anbefaler analysesjef Bjørn Inge Pettersen kjøp av aksjer i Norwegian.- Norwegian Air Shuttle (NAS) viser en positiv utvikling innenfor en stigende trend både i det korte og lange bilde. Videre oppgang signaliseres innenfor den stigende trenden i tiden fremover, sier Pettersen.- Aksjen har hatt en liten korreksjon ned i det korte bilde men finner støtte rundt 63-nivået og vender nå oppover igjen. Videre oppgang fra dagens nivå virker sannsynlig. Det ligger begrenset med motstand for videre oppgang før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, opp mot 80-90 kroner, sier analytikeren.- Vi vurderer aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå og vi ser et potensial for aksjen opp mot 80-90 kroner på 3-6 måneders sikt. Stoploss kan gjerne settes ved 59 kroner, avslutter Pettersen.I skrivende stund omsettes aksjen for 69 kroner, opp 1,47 prosent.

Nyheter
Børs